Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus tai sähköturvallisuustutkinnon valmentava koulutus SP1 SP2 tai SP3


Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 tai
Sähkötyöturvallisuuskortin uusintakoulutus

Koulutus on tarkoitettu sähköalan töitä tekeville henkilöille: sähköasentaja-, työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus ja muissa asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt sekä sähköalaa sivuavissa töissä olevat henkilöt. Koulutus sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Koulutukseen sisältyy koe, josta hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat sähkötyöturvallisuuskortin tai voimassa olevan kortin 5-vuoden uusimisen. Ilmoittautumisaika jatkuva ja opiskelu silloin kun on aikaa sekä n. 5 tuntia videoluentoja. LIVE videomateriaalia verkossa noin 5 tuntia luentoja SFS 6002 standardista.

Koulutus sisältää:
​Videoluennot kotonasi tai työpaikallasi, tietoverkon kautta. (Voit katsoa ne milloin ehdit.)
​Materiaalia verkossa
​Sähkötyöturvallisuuskortin ja todistuksen
​Harjoitus- ja lopputentin

Tentti tehdään verkossa oppimisalustalla ilmoittautumalla tenttiin.

Hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta saa sähkötyöturvallisuuskortin, joka on voimassa enintään 5 vuotta. Kortti lähetetään postilaatikkoosi.

Kouluttajalla 48 vuoden sähköalan kokemus, 29 vuoden kouluttajakokemus, sähkötyöturvallisuuskouluttaja koulutus, jännitetyökoulutus, referenssinä 800 sähkömiehen sähköasennuskoulutus, S2-asennusoikeudet

Kurssin hinta on 119 euroa + ALV / henkilö. Tarvitsen kurssilaisen nimen, sähköpostiosoitteen, syntymäajan pv, kk, vuosi, paikkakunnan sekä laskutusosoitteen. Laitan hänet kurssialustalle ja lähetän kurssilaiselle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kurssi voi alkaa sen jälkeen heti.

Online koulutusta annetaan suomen kielen lisäksi englanniksi ja venäjäksi.

Sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002 mukainen kurssi.

Auktorisoidun kouluttajan hyväksymisehdot: http://www.seti.fi/index.php?k=20370

Kirjautuminen koulutus-sivulle: https://moodle.mmg.fi/sahkopalvelu/

Sähköpätevyys SP1 SP2 ja SP3 sähköturvallisuus tutkintoon valmentava koulutus

Sähköturvallisuustutkinto SP1 SP2 SP3 valmentava koulutus verkko-opetuksena on tarkoitettu työssäkäyville, joiden on vaikea osallistua päivällä tapahtuvaan koulutukseen. Verkkokoulutukset sijoittuvat helmi-huhtikuulle sekä syys-marraskuulle ennen varsinaista tutkintopäivää.

Koulutuksessa käydään läpi Turvallisuus- ja kemikaaliviraston TUKES-ohjeen mukainen tutkintomateriaali, opetellaan tiedonhakua tutkintomateriaalista sekä käydään läpi aikaisempien tutkintotehtävien kysymykset ja vastaukset.

Koulutuksen rakenne on aukaistu yhdeksään osaan, mikä sisältää lopussa esitetyt asiat. Kaikki 9 osaa ovat etäopetus aiheita (lähiopetusta ei ole). Koulutus tapahtuu internetin etäopetusympäristö Moodlen kautta.

Koulutus sisältää:

Standardin SFS 6000 videoluennot katsottavaksi kotonasi tai työpaikallasi tietoverkon kautta. (Voit katsoa ne milloin ehdit.)
​Materiaalia verkossa mm. aikaisemmat turvallisuustutkinnon kysymykset vastauksineen.
​Mahdollisuus suorittaa erikseen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 kortin (119 euroa + ALV / henkilö).
​Harjoitustehtäviä liittyen luentoihin ja standardiin SFS 6000.

Tutkintotilaisuus on Tukesin määräämänä ajankohtana huhti- ja marraskuu, jonne opiskelija itse ilmoittautuu ja maksaa sen. Tutkintomateriaalin verkossa tapahtuvaan valmentavaan koulutukseen hankkii tutkinnon suorittaja, mikä on ehdoton edellytys kurssin onnistumiseksi. (standardi 2022). Katso tutkintopaketit

Kouluttajalla 48 vuoden sähköalan kokemus, 29 vuoden kouluttajakokemus, sähkötyöturvallisuuskouluttaja koulutus, jännitetyökoulutus, referenssinä 800 sähkömiehen sähköasennuskoulutus, S2-asennusoikeudet.

Kurssin hinta SP3 tai SP2 on 449 euroa + ALV / henkilö ja SP1 on 749 euroa + ALV/Henkilö. Tarvitsen kurssilaisen nimen, sähköpostiosoitteen sekä laskutusosoitteen, niin laitan hänet kurssialustalle ja lähetän kurssilaiselle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kurssi alkaa vuosittain ja kurssille voi ilmoittautua milloin vain, koska kaikki luennot on videoitu !

Kysy lisätietoja koulutuksesta. Ota yhteyttä linkistä yläpalkissa.

Kirjautuminen koulutus-sivulle: https://moodle.mmg.fi/sahkopalvelu/